Naše židle a křesla chrání nanoimpregnace. Co umí?

„Peška, židle dneška“ je heslo, v jehož duchu vyvíjíme nové židle a vyrábíme stálice naší nabídky. Co to ale znamená? Třeba to, že naše židle reagují na to, co právě potřebujete vy, naši zákazníci. To, s čím za námi přicházíte. Po čem se ptáte. Jakou roli v tom hraje nanoimpregnace? To si hned řekneme.

Při vývoji a výrobě našich židlí využíváme nejnovější a špičkové technologie

Naše židle a křesla vyvíjíme tak, aby reflektovala aktuální dobu, váš životní styl, potřeby a samozřejmě trendy. Naše židle jsou „židle dneška“ i díky tomu, že při jejich vývoji a výrobě využíváme nejnovější technologie a vychytávky. I proto jsme vymysleli „třešničku na dortu“, která dodá našim vyladěným židlí a křeslům šmrncovní finiš – a tou je nanoimpregnace.

Nanoimpregnace ošetří povrch a usnadní údržbu

Nanoimpregnace je vhodná na kůži, kov a dřevo a je ideální ochranou pro naše balanční židle, manažerská křesla, kancelářské židle i další produkty. Nanoimpregnací můžeme ošetřit kožené čalounění, dřevěné područky i hliníkové nožičky. Ptáte se, k čemu taková vychytávka je? Není to zbytečné? Odpovíme jednoznačně: Není.

Naše židle impregnujeme, aby byly co nejdéle krásné

Říkáme, že naše židle a křesla vyrábíme ručně v naší výrobně v Plzni v Bukovci tak, aby vydržela mnoho let, případně i několik desetiletí. Náš majitel, Petr Peška, často říká, že je to stejné jako s autem. Po roce ježdění ho neodvezete ke sešrotování. Naopak. Po dovolené ho vezmete do ruční myčky na detailní čištění interiéru, po pár letech mu dopřejete renovaci, staráte se o něj skoro jako o člena rodiny. Židle Peška jsou vyráběny tak, aby se staly členy vaší domácnosti. I v případě, že s nimi nemáte žádný problém, je doporučujeme jednou za 5 let servisovat. Zkrátka jako auto (i když to musí na servis častěji, samozřejmě). Náš servisní technik utáhne minimálně šrouby a zkontroluje plynový píst, který je u židlí nejnamahánější.

V čem tkví superschopnost nanoimpregnace?

Aby naše židle dlouho vydržely funkční, o to se stará náš servisní tým. Aby vydržely dlouho krásné a jako nové, o to se stará (mimo jiné) nanoimpregnace. V čem tkví její superschopnost? Vytváří na povrchu pro lidské oko neviditelnou polituru, která chrání židle a křesla před mechanickým poškozením i ulpíváním špíny. Povrch ošetřený nanoimpregnací se tedy snáze udržuje. Stačí jen otřít běžným hadříkem a čistícím přípravkem (dle konkrétního povrchu) a je zase hygienicky čistý. Také se zvyšuje životnost daného povrchu. 

Jak impregnují židle naši specialisté?

Ptáte se, jak probíhá aplikace nanoimpregnace? Naši specialisté nejdříve povrch židle odmastí, následně aplikují speciální impregnační prostředek. Takto impregnují kůži (hladkou i perforovanou), leštěný hliník a dřevo. Samozřejmě, že se impregnaci vyplatí opakovat průběžně. My ale doporučujeme dopřát židlím, které u nás zakupujete, už takový „dobrý start“ v podobě právě profesionálně aplikované nanoimpregnace ještě před samotným používáním. Pokud vybíráte židli či křeslo v našem e-shopu, stačí jen vybrat příplatkovou službu „Impregnace nanotechnologií“ v sekci „Ostatní“ a o vaši židli či křeslo bude královsky postaráno! Pokud vybíráte židli přímo u nás na prodejně, stačí říct, že máte o službu zájem.

Jsme český výrobce s tradicí od roku 1995. Již od našich začátků dbáme na to, abychom vám, našim zákazníkům, předávali jen produkty, za které bychom dali ruku do ohně. Nanoimpregnace je skvělou vychytávkou a jsme rádi, že vám ji můžeme k našim židlím nabídnout.