Vylaďte si kancelářské židle - čalounění a moření na míru

Zařizujete si vyladěnou domácí pracovnu pro home office nebo reprezentativní kancelář, kam se nebudete stydět pozvat obchodní partnery i klienty? Rádi vám budeme nápomocní. Kromě toho, že vám umíme vyrobit kancelářský nábytek na míru a připravit tak vše od pracovního stolu přes skříň na šanony až po relaxační prostor pro odpočinek s kávou, rádi vám vyrobíme i na míru vychytanou židli!

kancelářské židle pro AP Trust

Potřebujete židli sladit se stávající kanceláří? Jste na správné adrese

Pokud již kancelář zařízenou máte a pomyslnou „třešničkou na dortu“, která chybí, je židle, nečeká vás zrovna snadné hledání. Tedy… nečekalo by vás, kdybyste nenarazili na nás. „Peška, židle dneška“ je naše heslo a v tom duchu také přistupujeme ke každému požadavku našich zákazníků. Většina přijde právě s tím, že potřebuje jen židli, protože vše ostatní už v pracovně či kanceláři má. V takovou chvíli je jejich přáním a naším úkolem židli co nejlépe sladit se stávajícím interiérem

Protože židle vyrábíme ručně v Plzni, není personalizace na míru problém

Naštěstí to není žádný problém. Naše kancelářské židle i manažerská křesla vyrábíme ručně přímo v Plzni v Bukovci. Proto není problém je snadno personalizovat. Převažuje ve vašem interiéru konkrétní barva či materiál? Naši plzeňští čalouníci vám očalouní křeslo přesně dle vašeho přání. Přijďte do našeho showroomu s fotografií kanceláře nebo ještě lépe se vzorkem barvy a společně ze vzorníků vybereme čalounění, které bude vaší židli slušet.

1630-4_aurelia-pd-xl-6

Čím čalouníme? Vybírejte z textilních potahů, široké nabídky eko kůže či pravé kůže

Naše židle a křesla nejčastěji čalouníme textilními potahy, eko kůží nebo pravou kůží. Každý materiál má své vlastnosti, které definují, kam se hodí. Textilní potahy jsou stálicí v našem sortimentu a opravdovým bestsellerem je potah BOMBAY, který v kombinaci s nano technologií NANOTEX opravdu vydrží. Pokud ale hledáte něco reprezentativnějšího, doporučili bychom eko kůži nebo pravou kůži.

Eko kůže je vhodná pro každého, kdo sezením v kanceláři netráví několik hodin denně. Nepředstavuje žádný estetický kompromis, takže její design vás opravdu potěší. Nicméně není tak prodyšná. Pokud si jen občas sednete k počítači, abyste vyřídili pár e-mailů, ale jinak jste v terénu, je eko kůže pro vás jako dělaná.

Chcete si v kanceláři posedět jako v luxusním sportovním voze? Žádný problém!

Pokud ale hledáte opravdový luxus a nadčasový vzhled, rozhodně se u nás podívejte po vzornících pravých kůží. Naše židle čalouníme hovězinou 1. jakosti s pigmentovanou povrchovou úpravou. Když si navíc vyberete perforovanou kůži, budete se cítit jako v interiéru luxusního sporťáku. Stejnou perforovanou kůži, jakou používáme my, totiž pro čalounění v interiérech vozů využívají například i automobilky Audi, Mercedes a BMW.

Pokud vybíráte manažerské křeslo s dřevěnými područkami, je pro nás zcela běžnou praxí mořením přizpůsobit odstín dřeva na područkách nábytku ve vaší kanceláři. Víme, že dva diametrálně odlišné odstíny dřeva by se v interiéru „bily“. A my si navíc potrpíme na detail. Moření dřevěných područek a dřevěných doplňků je klíčem k dokonalosti. 

Výšivka na míru – drobnost, která se postará o skvělý výsledek

A co něco, co vaši židli dokonale vyšperkuje? „Tečkou“ celého designu je výšivka. Na podhlavník manažerského křesla i kancelářské židle vám vyšijeme například logo vaší firmy. Nikdo nebude pochybovat o tom, že se ocitl v opravdu profesionálním pracovním prostředí, kde na dobrém jméně firmy skutečně záleží!